dijous, 19 d’abril del 2012

El llistat de llibres alliberats per les biblioteques de museus de la ciutat de València!

Uns dies abans vos explicàvem un poc que estaven organitzant les biblioteques de museus per celebrar el Día Internacional del Llibre... un bookcrossing col·lectiu per totes les ciutats espanyoles i moltes de l'estranger on participaran 72 centres i museus i s'alliberaran uns 5.000 llibres.

Algunes biblioteques de museus de València hem decidit participar-hi, no ho hem pogut fer totes però almenys cinc de nosaltres sí que hem tingut la possibilitat de traure al carrer els nostres llibres. No penseu que és fàcil muntar un bookcrossing, és molt de treball i molts pocs som els que treballem a les biblioteques de museus.

En esta entrada volem deixar-vos un document amb el llistat de llibres que cadascuna de les biblioteques alliberarà demà dia 20 d'abril. Si voleu més informació de cada biblioteca com pot ser el lloc i hora d'alliberament consulteu les nostres pàgines web i blocs a què podeu accedir des de les pestanyes de dalt. Sí, mireu cap a dalt, ahí on estan els noms de les diferents biblioteques són unes finestres perfectes per entrar a cadascuna d'elles i trobar tota la informació...

Els llistats els hem penjat en un document ISSUU, aneu acostumant-se que tot ho publicarem al núvol...




També vos deixem el nou video de presentació del bookcrossing 201, vos agradarà... Eixim tots!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixan's la teua opinió ens interessa moltíssim...