Biblioteca del Museu de Belles Arts de València*Des del dilluns 8 de febrer de 2016, la Biblioteca del Museu de Belles arts de València estarà tancada al públic a causa de les obres de remodelació de l'edifici que afectaran a la part del Museu en la qual es troba en l'actualitat la Biblioteca.
No obstant això, en la mesura de les nostres possibilitats seguirem atenent consultes puntuals per telèfon o per correu electrònic (horari d'atenció: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.).

Estem transformant el Museu. Gràcies pel vostre suport.


La Biblioteca del Museu de Belles Arts de València està especialitzada en art i els seus fons, que comprenen tot tipus de documents sobre l'art produït des de l'Edat Mitjana fins a l'actualitat, fan insistència pel que fa a l'art valencià i amb una especial rellevància a la pintura. De fet, esta biblioteca es considera especialitzada en pintura gòtica valenciana pel pes que este període artístic té dins de la col·lecció de pintura del Museu de Belles Arts de València.

Els fons de la biblioteca presenten gran varietat de tipologia documental entre la qual destaquen llibres, catàlegs d'exposició, publicacions periòdiques, catàlegs de subhasta, cartells, fotografies, fullets, catàlegs de mà, articles de premsa, cd-roms, vídeos i separates.


Serveis...
  • Consulta en sala
  • OPAC (catàleg en línia)
  • Servici d'informació bibliogràfica i referència
  • Préstec interbibliotecari
  • Ús d'ordinador personal
  • Reprografia

On trobar-nos...
Biblioteca
Museu de Belles Arts de València
C/ Sant Pius V, núm. 9
46010 VALÈNCIA

Contacte...
Tel. 963870315/963870316
Fax 963870301

Horari...
Dilluns a divendres de 09:00 a 14:30 h.

Catàleg...

Espais web...

Cap comentari:

Publica un comentari

Deixan's la teua opinió ens interessa moltíssim...