dissabte, 14 d’abril del 2012

Bookcrossing de les biblioteques de museus el 20 d'abril




 Ahir divendres 13 d'abril la Biblioteca del Museu de Belles Arts de València  i les seues bibliotecàries, Ana i Rosa, ens van acollir en la nostra darrera reunió. Esta vegada no poguérem acudir representants de totes les biblioteques però encara i tot vàrem avançar feina... i les que encara no coneixíem esta biblioteca vàrem tindre la sort de fer-ho i descobrir un espai ple de llibres d'art en una biblioteca redona que s'obri al voltant del hall del Museu de Belles Arts.
No s'ho podeu perdre!






Així vos volíem informar que el proper divendres 20 d'abril 71 biblioteques de museus de tot Espanya van a participar d'un bookcrossing col·lectiu. Algunes de les biblioteques de la ciutat de València que formem part de Musas València anem a participar d'esta activitat i alliberarem llibres per la ciutat de València!


El llistat dels llibres que cada biblioteca alliberarà, on i a quina hora ho faran vos el facilitarem des d'este espai comú la setmana vinent.

De segur que vos interessaran molt els nombrosos llibres que podreu agafar lliurement pels carrers de la nostra ciutat! Esteu atents al nostre bloc des del qual vos ho contarem tot!!!

Per ara ací vos deixem el vídeo promocional del bookcrossing 2012 de les biblioteques de museus!!!

1 comentari:

Deixan's la teua opinió ens interessa moltíssim...