divendres, 17 d’agost del 2012

MUSAS València a la revista Mi Biblioteca

Abans de l'estiu la redactora de Mi Biblioteca : la revista del mundo bibliotecario, molt coneguda entre els professionals de la informació, ens va escriure per interessar-se pel nostre projecte col·lectiu valencià. Ens va demanar informació per poder difondre la notícia a una de les revistes de major difusió entre els bibliotecaris de l'Estat Espanyol i així ha estat que a l'últim número aparegut de la revista el projecte de MUSAS València forma part com a notícia d'actualitat bibliotecària.

És una manera perfecta per donar-nos a conéixer entre la resta de professionals de la informació no vinculats als museus. Poc a poc anem fent camí i quina millor manera que apareixent en un número al qual el principal reportatge està dedicat a una biblioteca de museu, la Biblioteca del Museo del Prado.



Mi biblioteca : la revista del mundo bibliotecario, núm. 30, verano 2012

La ressenya dedicada a MUSAS València apareix en la secció d'Actualidad bibliotecaria, concretament a la pàgina 4.



Des d'este espai col·lectiu volem donar les gràcies de part de totes les biblioteques que hi formem part de MUSAS València a la redacció de Mi Biblioteca per oferir-nos un espai per la divulgació del nostre projecte i la nostra imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixan's la teua opinió ens interessa moltíssim...