dimarts, 15 de maig del 2012

La premsa parla de MUSAS València

La premsa, principalment la digital, s'ha fet ressò del naixement de MUSAS València, de les iniciatives plantejades per a esta setmana sota la campanya "Llegint els museus" i com no del bookcrossing que hui hem dut a terme la majoria de biblioteques que hi formem part d'este projecte.

El bookcrossing programat per al dia d'avui ha estat tot un èxit, a estes hores poques biblioteques tenen llibres encara per arreplegar. La Biblioteca del Museu de Prehistòria de València, la del  Museu Valencià d'Etnologia, la del Museo Nacional de Cerámica i la del Museu de Belles Arts ja no hi tenen llibres, s'han esgotat i de fet en la Biblioteca del Museu de Belles Arts han decidit traure més exemplars en este cas de duplicats per oferir-los i guanyar nous lectors.

A continuació vos deixem un resum de les notícies de premsa que han aparegut des d'ahir referides a MUSAS València. Ací les teniu totes llistades encara que al facebook les hem estat penjant des d'ahir per la nit a mesura que anaven apareixent.
I per cert Canal 9 ha vingut a  gravar-nos i fer-nos una entrevista...
http://www.rtvv.es/va/informatius/NT9-edicio_3_700760049.html
De l'èxit del dia del bookcrossing el gabinet de premsa ja ha emés una nota que esperem d'ací no-res estiga als diaris valencians: Éxito del primer bookcrossing de "MUSAS València"

L'última notícia apreguda és la de divendres passat a El Mundo, esta vegada en paper i ocupant tota la pàgina, ací vos la deixem...

Esperem que vos agrade sentir estes bones notícies, nosaltres estem molt contentes del bon funcionament del bookcrossing i d'haver trobat companyes amb les quals compartit tot el que estem vivint!

Moltes gràcies a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixan's la teua opinió ens interessa moltíssim...