dimarts, 14 de maig del 2013

"Juga amb les muses" per celebrar el Dia Internacional dels Museus 2013

Enguany el lema del Dia Internacional dels Museus és "Memòria+creativitat = progrés social". Les bibliotecàries que formem MUSAS València hem trobat una manera de materialitzar-lo amb la figura del joc. El joc és memòria, ens facilita la transmissió d'expressions i fórmules socials de generacions a generacions i és creativitat, un motor bàsic per desenvolupar la imaginació de qualsevol xiquet. El joc des de totes les vessants i des de totes les mirades (no sols la dels xiquets), ens servix per celebrar el Dia Internacional dels Museus 2013.

Ho anem a fer amb mostres bibliogràfiques al voltant del joc. Cada biblioteca participant en este projecte donarà la seua pròpia visió del joc amb la seua col·lecció bibliogràfica i/o documental.
Des de ben antic s'ha jugat, això bé ho saben a la Biblioteca del Museu de Prehistòria de València, l'art així ho ha mostrat, com vos demostraran les companyes del Museu de Belles Arts de València, el pensament també és un joc, com vos contaran a la Biblioteca del MUVIM, a més a més també ho és l'humor gràfic, així ho veureu a la Biblioteca del Museo Nacional de Cerámica, per finalment mostrar-vos a la Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia que és passat, present i futur de la societat.

Estes cinc biblioteques de museus de la ciutat de València obriran les portes dels seus centres per jugar amb tots vosaltres. Des de les sales o des del web, vos mostrarem que tenim als nostres centres al voltant del joc. No s'ho podeu perdre, es quedareu bocabadats de tot el que vos podem oferir.

Si voleu saber que vos ha preparat cada biblioteca, ací ho teniu. Obriu el document ISSUU i veureu!




1 comentari:

Deixan's la teua opinió ens interessa moltíssim...